Bob Dylan elindította a saját whisky márkáját

A híres dalszerző nemrég beszállt a whisky iparba, ráadásul rögtön háromféle whiskyvel.
Háromféle whiskyt készített Bob Dylan

A Grammy- és Nobel-díjas dalszerző háromféle whiskyt alkotott meg. Bob Dylan aktívan részt vett egy Tennesseben található üzemben készülő whisky elkészítésében, mert úgy gondolja, hogy igény van arra, hogy egy híresség által fémjelzett alkoholt kóstolhassanak meg a műveiért rajongók. Dylan ráadásul nemcsak a nevét adja a vállalkozáshoz, hanem teljesértékű partner. A zenész abban is részt vett, hogy milyenek legyenek a whiskyk.

Dylan háromféle whiskyje elérhető áron került palackozásra. A double bar és a hétéves Tennessee whiskey 60 dollárba (kb 15 ezer forint) kerül majd, ennél kicsit drágábban kapható a rozswhiskyje, ami 90 dollár (kb 23 ezer forint). "Egy amerikai whisky gyűjteményt akartunk létrehozni, amely mindegyike más történetet mesél el." - mondta a projektről Dylan, aki maga is nagy whisky rajongó.

A hírességek által készített alkoholos italok nem meglepőek. George Clooney tequilát alkotott már meg, Jay-Z a rapper pedig saját pezsgőmárkát birtokol.

Bob Dylan whiskyjét a Heaven’s Door márkanév alatt lehet megtalálni, ez pedig a Knockin’on Heaven’s Door című slágerére utal.

Kapcsolódó cikkek

Kullancsok, Lyme kór, kullancsok által okozott betegségek

Összegyűjtöttünk sok hasznos infót kullancs témában

A kullancsok 50%-a fertőző, és a fertőző kullancsok 98%-a a Lyme valamelyik kórokozójával fertőzi áldozatát.

Laboratorium.hu - ásványolaj a pizzásdobozban! - ásványolaj jelentése

Ásványolaj a pizzásdobozban?

Az Európai Unió egy új veszélyforrásra hívja fel a figyelmet. A papír csomagolóanyag ásványianyag-tartalma bekerülhet az élelmiszerbe, ami kifejezetten veszélyes.

Híres alkotások hajra festve

Haj, mint festővászon

Élnek olyan kreatív fodrászok közöttünk, akik híres festményeket festenek rá ügyfeleik hajára.