Futóruhák a hidegebb napokra! - Tartsd a lépést!

A Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk.
Futóruhák a hidegebb napokra! - Tartsd a lépést!

Az igazán elszántak a hideg időben sem hagyják abba a szabadtéri sportolást, azonban a lelkesedés mellett a megfelelő ruházattal is tesznek azért, hogy komfortosan, kellemes hőérzettel róhassák a kilométereket. A Tchibo webáruház sportruházat ajánlatában kifejezetten a hideg napokra alkalmas sportruhákat és kiegészítőket találunk, amelyekben ilyenkor is nyugodtan vághatunk neki a futásnak - sem a hideg, sem a láthatóság miatt nem kell majd aggódnunk.

A puhán bolyhozott belső oldal optimális hőszigetelésről gondoskodik a kapucnis női termo futófelsőben, amit két színben is megtalálunk a kínálatban: a sötétebb, padlizsán szín esetén ezüst, a szürke esetén pedig szivárványszínű fényvisszaverő dizájnelemek biztosítják, hogy sötétben is jól láthatók legyünk a lélegző, nedvességelvezető és gyorsan száradó, DryActive Plus kidolgozású felsőben, amelyen hálós betoldások is hozzájárulnak a kellemes viselethez. Fényvisszaverő szegélyt találunk az elülső, állvédős cipzárnál is, emellett kapucnit (copfnak való kivágással!), mobiltelefonnak, vagy kulcsnak való cipzáras zsebet, és kézmelegítős részt is találunk az ujjvégeknél, a hüvelykujjnak való kivágással együtt.

A fukszia színben kapható női mikropolár felső szintén kellemes megoldás a hűvösebb, csapadékmentes napokra, hiszen ezen a darabon kapucnit nem találunk, ám a sportos oldalsó betoldásokkal - amelyek nyomott, strukturált felülete vizuálisan is szép kontrasztot alkot a puha, meleg mikropolár anyaggal. Az állvédős cipzárral teljesen kizárhatjuk a hideget, míg az oldalsó zsebekben helyet találunk a különféle apróságok számára. A felső természetesen csapadékos időben is jól jöhet, hiszen ilyenkor a megfelelő, csapadékálló dzseki alatti meleg köztes rétegként funkcionálva nyújthat segítséget a megfelelő hőérzet elérésében.

A szélálló futódzseki remek példa az előbb említett külső rétegre, hiszen környezetbarát ecorepel® impregnálásának köszönhetően víz- és szennyeződéstaszító, így csapadékos időben különösen ideális darab a kinti sportoláshoz - ha pedig csupán a csapadék a hátráltató tényező, de különösebb hideg nincs, akkor egy vékonyabb felsővel is megfelelő viselet lehet. A dzseki teljesen szélálló, így minimalizálja a lehűlést, miközben rugalmas betoldásai biztosítják a szabad mozgást, DryActive Plus kidolgozása pedig a lélegző, nedvességelvezető, és gyorsan száradó tulajdonságokat. Hálós bélése is hozzájárul a tökéletes kényelemhez, fényvisszaverő paszpóljai pedig ahhoz, hogy sötétben is jól láthatók maradjunk. Karcsúsított szabásának köszönhetően a csinos megjelenésről sem kell lemondanunk, még sportolás közben sem, emellett olyan praktikus megoldásokat is találunk, mint az összetekerhető, pánttal a gallérhoz rögzíthető kapucni. A két színben kapható dzsekiből a fekete alapú verzión a vállakon található minta is fényvisszaverő, míg a kék darab esetén nagyobb felületet fed le a színes csíkokból álló geometrikus csíkozás.

A női termo futódzseki kifejezetten a hűvösebb időjárásban lesz jó választás, főleg a puhán bolyhozott belső oldalnak, és a köztes réteggel ellátott szövött betoldásnak köszönhetően - utóbbi még jobb védelmet biztosít a széllel szemben, és nagyon jó hőszigetelő is egyben! A DryActive Plus kidolgozás pozitív tulajdonságairól ennél a dzsekinél sem kell lemondanunk, ahogy a környezetbarát ecorepel® impregnálásról sem. Az állvédős cipzár, és a fényvisszaverő paszpólok és nyomott minták, valamint a két oldalsó, cipzáras zseb mellett nagyon hasznos apróság a fejhallgató számára kialakított kábelvezetés, és az ujjszegélyeken való kivágás a hüvelykujjak számára. A dzseki meghosszabbított hátrészén szintén található fényvisszaverő minta, emellett elöl és hátul is cikk-cakk steppelésű részek találhatók, amik vizuálisan is igazán feldobják a felsőt!

Mintha a dzseki ujjatlan verziója lenne a női termo futómellény, ami lényegében a dzseki összes pozitív tulajdonságát felvonultatja - az ujjak kivételével. A nagyrészt cikk-cakk steppelésű anyagon oldal és hátul a vállrészen találhatók sötétkék részek. A magas nyak és a meghosszabbított hátsó rész jó szövetségesünk lesz a hideg ellen, ahogy a puhán bolyhozott belső oldal, és a köztes réteggel ellátott szövött betoldások is. A két cipzáras, bevágott zsebben elférnek a nélkülözhetetlen apróságok, miközben a láthatóságról az első cipzárnál található fényvisszaverő paszpól gondoskodik majd. Akár az enyhébb időjárás, akár a nagyobb mozgási szabadság miatt döntünk a mellény mellett, mindenképp egy igazán praktikus darabbal leszünk gazdagabbak, amit jól kihasználhatunk majd a hűvös napokon.

A kínálatban található nadrágok a heti ajánlatban szereplő felsőkhöz, és meglévő darabjainkhoz is remekül társíthatók lesznek: a női termo futónadrág színes csíkos mintázat azonos a szélálló dzsekiével, míg a fekete nadrág lényegében egyszínű, felül a combok külső felén található rajta színes, fényvisszaverő, nyomott mintázat. A láthatóságról a nadrágszárvégeken található cipzárak melletti fényvisszaverő paszpólok is gondoskodnak, így a színes mintázatú nadrág esetén sem leszünk láthatatlanok sötétben. A térdhajlatnál hálós betoldások biztosítják a kényelmet, amihez a DryActive Plus kidolgozás is hozzájárul, a széles, rugalmas derékrésszel együtt, miközben a hőszigetelésről a puhán bolyhozott belső oldal gondoskodik majd.

A dinamikus szabásvonalú, mintás sportnadrág a különféle funkcionális tulajdonságok mellett (mint például a DryActive Plus kidolgozás, a fényvisszaverő elemek, a kulcsoknak kialakított belső zseb, vagy épp a széles, rugalmas derékrész) olyan érdekes és látványos megoldást is felvonultat, mint az a sztreccsanyag, amit az oldalán használtak, és amit megnyújtva láthatóvá válik a kontrasztszín! Így nem csak egy teljes értékű sportnadrágról beszélünk, hanem egy megjelenésében is igazán különleges darabról, amiben minden alkalommal öröm lesz kimozdulni! A nadrág sötétkék alapszíne ráadásul nagyon jól kombinálható a kollekció darabjaival - de akár a meglévő sportruháinkkal is!

A heti ajánlat összeállításakor természetesen a férfiakra is gondoltak, így számukra is rengeteg sportruha közül válogathatunk! A férfi termo futófelső két színben kapható, az egyszínű neonsárga mellett fekete-szürke színkombinációban is - ami közös bennük az a rengeteg, sportoláshoz elengedhetetlen tulajdonságuk! A DryActive Plus kidolgozású, lélegző, nedvességelvezető, gyorsan száradó anyag garancia a kellemes viseletre, ahogy a puhán bolyhozott belső oldal is. Hátul kisméretű, cipzáras zseb található a kulcsok, vagy a telefon számára, emellett az állvédős cipzár, a raglánujjak és a hüvelykujjak számára az ujjvégeken található kivágás is mind a komfortérzetet növelik. A jobb láthatóságról a fényvisszaverő elemek gondoskodnak, emellett a fülhallgató számára kialakított kábelvezetés is praktikus apróság. És hogy mi a különbség a két szín között? A fekete verziónál a hát- és a hónaljrészen található pikébetoldások kéttónusúak, így látható kontrasztot képeznek a felső fekete alapszínével, míg a sárga darabokon nincs látható különbség a színek között; ami biztos, hogy mindkét felső igazán kellemes és praktikus viselet a téli szabadtéri sportoláshoz!

A termo futófelsőhöz az igazán hideg napokon nem árt egy megfelelő legkülső réteg sem: a férfi szélálló futódzseki pedig éppen megfelel majd erre a célra! Teljesen szélálló kialakítása védelmet nyújt a lehűlés ellen, miközben a környezetbarát ecorepel® impregnálásnak köszönhetően víz- és szennyeződéstaszító is, a rajta található betoldások pedig rendelkeznek a DryActive Plus kidolgozás minden előnyével! A hálós bélés kellemes viseletet biztosít, az állvédős cipzáron pedig fényvisszaverő paszpólokat találunk - emellett a cipzáras mellzsebnél, és a két oldalsó zsebnél is található fényvisszaverő nyomott minta a dzsekin, hogy mindig a viselője mindig jól látható maradjon sportolás közben! Az ujjak bősége tépőzárral állítható a kívánt méretre, ráadásul a hüvelykujjaknak való kivágást is találunk a belső anyagon. A dzseki alsó szegélyén rejtett húzózsinórt és végelzárókat találunk, így itt is tökéletesen kényelmesre állíthatjuk a ruhadarab bőségét.

A fényvisszaverő férfi futónadrág igazán tökéletesen párosítható a felsőkhöz, hiszen ez is kifejezetten a hideg időben való használatra készült: a puhán bolyhozott belső oldallal biztosítja majd a megfelelő hőszigetelést sportolás közben, miközben az általános kényelemről is gondoskodik a rugalmas derékrésszel, az alábélelt cipzárakkal a nadrágszárakon (amelyekhez belül csúszásgátló szilikonbevonat, kívül pedig fényvisszaverő paszpólok tartoznak), vagy épp a rugalmas, hálós betoldásokkal - miközben a DryActive Plus kidolgozás minden előnyét is biztosítja. Emellett a kulcsok tárolására szolgáló kis belső zseb is van rajta, ahogy néhány plusz fényvisszaverő dizájnelem is, hogy biztosítsa a láthatóságot sötétben is!

A szélálló futónadrág esetén plusz funkció, hogy a szélálló elülső oldal biztosítja a lehűlés elleni védelmet, miközben a nadrágokból már ismert szinte összes funkció is gondoskodik a kényelemről és a kellemes, biztonságos sportolásról: A DryActive Plus kidolgozás természetesen itt is alap, ahogy a puhán bolyhozott belső oldal és a fényvisszaverő dizájnelemek is. A kulcsok számára hátul található egy kisméretű zseb, a rugalmas derékrészen pedig szalaggal szabályozható a bőség. A nadrágszárvégek alábélelt cipzárjáról - amelyen itt is megtalálható a belső csúszásgátló szilikonbevonat - sem kell lemondani a szélálló nadrág választása esetén, illetve a rugalmas betoldások is adottak, így ez a nadrág tökéletes választás lesz, ha a szeles időben sem akarunk lemondani az aktuális edzésről!

A megfelelő nadrágok és felsők mellett egyéb apróságok is szükségesek lehetnek ahhoz, hogy hidegben is jó élmény legyen a sport, éppen ezért a kínálatban a különböző kiegészítők is jelen vannak! A fényvisszaverős, szélvédő fejpánt segítségével melegen tarthatjuk a füleinket és a homlokunkat, miközben láthatók maradunk, így több szempontból is hasznos tagja lesz majd a téli futószetteknek. Az uniszex fejpánt rugalmas külső anyagának és paszpólózásának köszönhetően optimálisan illeszkedik a fejre, a hőszigetelésről hurkolt mintájú belső anyaggal, a láthatóságról pedig fényvisszaverő elemekkel gondoskodva.



A kiegészítők közül a kesztyűk sem maradhattak ki, ezek közül szélálló, valamint szélálló és fényvisszaverő megoldásokat is találunk, így az igényeink alapján választhatjuk ki a legmegfelelőbb darabokat! Mindkét kesztyű teljesen szélálló, vízhatlan és lélegző, emellett csúszásgátló, szilikon nyomott mintákat találunk a tenyérrészükön, miközben a környezetbarát ecorepel® impregnálás révén szennyeződéstaszítók is. Mivel a legtöbben okostelefonnal követik sporttevékenységüket, így az ezek kezeléséhez szükséges érintőpontok is megtalálhatók rajta, így nem kell majd levennünk a kesztyűt az érintőképernyők kezeléséhez sem. A csuklórész rugalmas, bordázott anyagból készült a tökéletes kényelem érdekében - a fényvisszaverő kesztyű esetén a szürke betoldások biztosítják az extra plusz funkciót.

Az igazi sportemberek az edzéseken kívül is szívesen alkalmazzák a sportosabb öltözködési megoldásokat, de néha elengedhetetlen az elegánsabb megjelenés. Az ilyen esetekre is találunk néhány sportosan elegáns darabot a kínálatban mind a férfiak, mind a hölgyek számára: a női kapucnis termokabát remek példa erre, hiszen vízhatlan, szélálló és lélegző High Performance bevonatának és a lezárt varrásoknak, valamint a szennyeződéstaszító ecorepel® impregnálásnak köszönhetően igazán jó választás az őszi és téli napokra. Emellett vízálló is: külső anyaga max. 3.000 mm vízoszlop nyomásának áll ellen! A különösen meleg és puha termoszigeteléssel, a magasan záródó gallérral (és az állvédős, kétutas cipzárral), és az állítható bőségű, levehető kapucnival lényegében teljesen kizárhatjuk az esőt és a hideget, miközben a két belső és a két külső, bevágott zseb elegendő helyet ad az apróságoknak, amiket mindig magunknál tudnánk. A derékbőséget rejtett húzózsinórral állíthatjuk a megfelelőre, így igazán kényelmesen érezhetjük magunkat a szürke és fekete színben is kapható termokabátban!

A férfi parka kabát a női termokabáthoz hasonló tulajdonságokkal bír, így a sportos stílus kedvelőinek tud mégis elegánsabb megoldást nyújtani a hűvösebb napokon, például munkába menet. A víz- és szennyeződéstaszító tulajdonságot ennél a kabátnál is a környezetbarát ecorepel® impregnálás biztosítja, miközben a külső anyag vízállósága ebben az esetben is max 3.000 mm. A lezárt fővarrások és a bélelt kapucni a levehető műszőrme gallérral a komfortérzet szolgálatában áll, a teljes kényelemről pedig a húzózsinórral állítható bőségű derékrész gondoskodik. A legfontosabb apróságoknak természetesen itt is bőven van hely a két belső zseb, a két mellrészen található bevágott zseb, és két oldalsó, zsebfedős zseb valamelyikében. A sötétszürke szín ráadásul könnyedén társítható bármilyen szetthez, így valóban bármihez alkalmazható lesz a hűvösebb napokra való parka.

A teljes kínálatban természetesen további sportruhák és kiegészítők közül is válogathatunk, így érdemes alaposan átnézni a lehetőségeket, hogy a téli hónapokban is a lehető legfelkészültebben vághassunk neki a sportolásnak!

Kapcsolódó cikkek

A monitorbámulás 3 súlyos következménye

A monitorbámulás 3 súlyos következménye

Milyen testi változásra számíthatsz, ha sokáig ülsz a monitorok, tévék előtt?

Tűzzel szárítja be a hajat

Tűzzel fixál hajat ez a borbély

Egy palesztin borbély, Ramadan Adwan tűzzel állítja be vendégei haját tökéletes formára.

Belföldi kirándulóhelyek

Belföldi kirándulóhelyek

Adunk most néhány tippet, ahová autóval is könnyedén el lehet jutni, amennyiben családi kirándulást tervezünk.