Hálóing, gyerek pizsama, lány pizsama, fiú pizsama, lány zokni, fiú zokni - Tchibo

A Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk.
Hálóing, gyerek pizsama, lány pizsama, fiú pizsama, lány zokni, fiú zokni - Tchibo webáruház


Elsőként egy normál szabásvonallal készült sötétkék, hópihe mintás női hálóing kerül bemutatásra: a testet körülvevő, kerek nyakkivágású rész készült a mintás anyagból, amihez egyszínű, kék, hosszú raglánujjak tartoznak. Az egyenes alsó szegélyen oldalhasítékok járulnak hozzá a kényelemhez, hogy ezt a puha darabot viselve igazán pihentető lehessen az éjszaka – XS-től XXL-es méretig bárkinek!

Ehhez a darabhoz nagyon hasonlít a piros, hópihemintás lány hálóing - gyerek pizsama, azonban a kislányok számára készült darab anyaga magas pamuttartalmú, bőrbarát single jersey. A nyomott minta itt a hosszú ujjakon is látható, így a kerek nyakkivágással készült hálóing teljes egészében mintás a vidámság végett, miközben puha és bőrbarát anyaga hozzájárul ahhoz, hogy egész éjjel kényelmesen álmodhassanak a kicsik és a nagyobbak is, hiszen ez a darab 98/104-től egészen 158/164-es méretig kapható!

Nagyobb gyerekek számára jó választás a kockás fiú pizsama és a lány hópelyhes pizsama, ezek ugyanis 110/116-tól 170/176 méretig kaphatók! Mindkét szett alsója puha pamut-flanelből készült, single-jersey anyagú felsórészekkel. A fiú szettben a kék kockás, rugalmas derékrészű, díszmegkötős nadrághoz hosszú ujjú, henley nyakkivágású felső tartozik, míg a lány szettben a sötétkék alapon fehér hópihe mintás, kényelmes, bő szabású nadrágot fehér, hosszú ujjú, kerek nyakkivágású felső egészíti ki, aminek elejét egyetlen nagyméretű, csillogó hópihe díszíti.

Az igazán nyugodt álmokhoz – főleg a legkisebbek esetén – jól jöhet egy olyan alvótárs, aki kellemesen puha, sosem hagy el, és jól esik ölelgetni is, vagyis valami olyasmi, mint például a pingvines, zsebes párna! A játék különböző anyagai segítenek a különféle tapintású anyagok felfedezésében, a hasán található zsebe pedig (amiben remekül elférnek a szépen összehajtogatott hálóruhák) játékosan vezeti rá a kicsiket arra, hogy rendet tartani igenis jó!

Nem csak éjszakára találunk kényelmes darabokat a kínálatban – bár mind a pingvines zokni szett, mind a lány leggings szett nyugodtan bevethető éjszaka is, ha extra rétegre lenne szükség – hanem nappalra is. A 98/104-től 170/176 méretig kapható, biopamuttal készült, rugalmas derékrészű leggingszekből egy sötétkék és egy szürke darabot találunk a szettben, előbbin kék, utóbbin pedig sötétkék, csillogó, csillag alakú mintával. A zoknik kisebbek számára jelentenek biztonságos megoldást, hiszen a 19-22-től 31-34-méretig kapható darabok csúszásgátló kialakítással készültek kényelmes, nem szorító szegéllyel és puha frottír belső borítással – kék-fehér és piros verzióban, aranyos pingvin mintával!

Cikkünk a 100x közreműködésével készült.

Kapcsolódó cikkek

Az óvodai jelek jelentése

Az óvodai jelek jelentése

A vasalható ovis jelek fajtái széles körben mozognak, pontosan azért, mert minden figurának megvan a maga jelentése. Lássuk, hogy mit takarnak!

A monitorbámulás 3 súlyos következménye

A monitorbámulás 3 súlyos következménye

Milyen testi változásra számíthatsz, ha sokáig ülsz a monitorok, tévék előtt?

Híres alkotások hajra festve

Haj, mint festővászon

Élnek olyan kreatív fodrászok közöttünk, akik híres festményeket festenek rá ügyfeleik hajára.