Labdaadogató gép - Tchibo

A Tchibo webáruház heti ajánlatából szemezgettünk.
Labdaadogató gép - Tchibo webáruház

Mindenféle izgalmas kerti és kültéri játékot találunk a Tchibo webáruház Játsszunk a szabadban! című kínálatában: focizáshoz, golfozáshoz, szárazföldi és vizes sportokhoz, kerékpározáshoz egyaránt szükséges ruházatot és kiegészítőket böngészhetünk végig. Hogy ne maradjunk le semmi jóról, mutatunk néhány kihagyhatatlan ajánlatot!

Egy szuper játékötlet: labdaadogató gép egy ütővel! Az elemes működésű labdaadogató gép használatakor a labdákat kell megfelelően eltalálni. A nehézségi fok a lövés szögének beállításával variálható. Öt labda és egy ütő tartozik a készlethez. Mindent tud, amire szükség van, ráadásul káros anyagokra tesztelt alkotórészeit külső, akkreditált intézetek vizsgálták be. Elemes működésű, 4 elemmel együtt kapjuk meg a csomagban.

Ezt ki kell próbálni: turbó tollaslabda-játék szettben! Mit tud? Ez a tollaslabda, a squash és a tenisz gyors tempójú keveréke. Ebben a játékformában a tollaslabda, a fallabda és a tenisz legjobb tulajdonságai egyesülnek - a tollaslabda technikája, a fallabda sebessége, a tenisz mozgásrádiusza. Csaknem mindenhol játszható és gyorsan használatra kész - utcán, gyepen vagy homokon akár. A tenisszel és a tollaslabdával ellentétben itt nincs szükség hálóra, csupán játéktérre! Ez a készlet két ütőből, öt játéklabdából, hordozópántból és a játékmező kijelölésére szolgáló cövekekből, valamint hordozó- és tároló táskából áll, így akár azonnal el is kezdhetjük a játékot. A speciális formájú ütőket stabil, különösen könnyű kerettel, valamint nagy erős húrokkal látták el. A szélerősségtől függően 7 vagy 9 gramm súlyú játéklabdával is használhatjuk.

Nagy kedvenc, és nemcsak gyerekeknek az elektromos darts játék. Amellett, hogy nagyszerű szórakozás, a nyilak precíz eldobása még a koncentrációt és a célpontosságot is edzi. Ez az elektromos darts játék olyan 26 különböző játékmóddal gondoskodik a változatosságról, mint például a »Count down« vagy a »Standard cricket«. A kijelzőn angol pontkijelzés mutatja jól látható módon a játék állását a játékosok számára. Az ajtók kihajthatók, belül praktikus darts tartó található. 18 tartalék darts heggyel ellátott hat darts is tartozik a készlethez.

Még több gyerekjáték itt!

Kapcsolódó cikkek

Különleges képek

Különleges képek

Alexa Meade élő olajfestményeket fest.

Híres alkotások hajra festve

Haj, mint festővászon

Élnek olyan kreatív fodrászok közöttünk, akik híres festményeket festenek rá ügyfeleik hajára.

Okos autópálya Hollandiában - smart highway - Daan Roosegaarde tervezésében

Világító utak Hollandiában

Daan Roosegaarde olyan utakat tervezetett Hollandiában, amik sötétben világítanak.