Az év slágeritala az organikus gin

Minden évnek és évszaknak megvan a maga itala, de kétségtelen, hogy idén az egyik legkülönlegesebb szeszes ital az organikus gin. Éppen ezért az alábbi cikkben az év slágeritalával az organikus ginnel foglalkozunk részletesebben is.
Az év slágeritala az organikus gin

Mitől organikus egy ital?

Az organikus kifejezés azt jelöli, hogy az adott italok természetes összetevőkből állnak. Tehát lényegében semmilyen mesterséges alapanyagot és aromaanyagot, vagy színezőanyagot nem tartalmaznak. A valódi organikus ginek összetevői úgynevezett ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származnak.

Ökológiai gazdálkodás lényege

Az ökológiai gazdálkodás azt jelenti, hogy:

· sem műtrágyával,

· sem szintetikus, toxikus anyaggal nem kerülhet kapcsolatba a hozzávalók a termesztés során.

Ebből kifolyólag minden egyes alkotóelem, mely bekerül az italok erjesztése során:

· kizárólag szerves eredetű tápanyag utánpótlást kap,

· fel nem szívódó szerekkel permetezettek,

· a kártevőket mechanikus úton irtják.

A bio és organikus megjelölést egyetlen alapanyag gyártó és így italgyártó sem használhatja megalapozatlanul. Ennek oka, hogy a maga a termőföld és a termény vegyszertartalmát is szigorúan vizsgálják. Ennek eredményeként így biztosak lehetünk benne, hogy amelyik terméken ezeket a megjelöléseket látjuk, az ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származik, és nem szennyezzük vele a szervezetünket és az élővilág sem károsul.

Organikus szeszesitalok előnye

Az organikus italok fogyasztásának az ételekhez hasonlóan számos előnye van, mint például a:

· több vitamin és antioxidáns található bennük

· semmilyen antibiotikum vagy hormon nem található bennük

· kevesebb kémiai anyagot tartalmaznak

· kevesebb ellenálló baktérium van jelen az alapanyagokban

· semmi GMO (génmodifikált szervezet) sincs jelen.

Magyarországi organikus gin

Ma már a webáruházakban is elérhetők ezek a modern, teljesen természetesen, organikus alapanyagokból készült természetes ginek többféle ízben a minőségi szeszes italok kedvelői számára is. Kizárólag 18 éven felüliek figyelmébe!

Ezen a téren mindenképp érdemes megemlíteni az Agárdi Pálinkafőzdét, akik esetében ma már egy teljes gin portfólióból válogathatunk kedvünkre. Ennek legújabb tagja az Agárdi Organic Gin, amely mind a környezettudatosság, mind a fenntarthatóság szempontjait figyelembe véve új minőséget képvisel a hazai ginek piacán.

A hazai körülmények között készített ginek közül ez az első és eddig egyetlen ital, amely a biocertifikációhoz szükséges szigorú előírások betartásával és ellenőrzésével készül. Mivel a készítése során felhasznált növényi anyagok valóban vegyszermentesek, így az alkoholban kiázva rendkívül tiszta italt eredményeznek ízvilágban is.

Összegezve

Az organikus ginek tehát teljesen egyedülálló minőséget képviselnek az alapanyagok terén, ami kihat a szeszesital ízvilágára és minőségéra is. Szerencsére ezeket a különleges italokat ma már mi is könnyedén megkóstolhatjuk az ital webáruházak széles választékának köszönhetően.

Kapcsolódó cikkek

Hogyan válasszuk ki a megfelelő WC-t a fürdőszobába?

Hogyan válasszuk ki a megfelelő WC-t a fürdőszobába?

Az alábbi cikkben azzal foglalkozunk, hogyan válasszuk ki a megfelelő WC-t a fürdőszobába, hogy a lehető legjobb megoldást találhassuk meg magunk számára.

A környezetbarát lakberendezés előnyei

A környezetbarát lakberendezés előnyei

Összegyűjtöttük a környezetbarát lakberendezés előnyeit, amik élhetőbb otthont és tudatosabb életmódot is garantálhatnak számunkra.

Miből készülnek az ágyneműk?

Miből készülnek az ágyneműk?

Mielőtt új lepedőt vásárolna, tudnia kell, hogy mi van benne.