Kádkilépő, törölköző, fürdőszobai tükrös polc, fiókos tároló szekrény, ülőpad tárolóval, fürdőszoba bútorok

A Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk.
Kádkilépő, törölköző, fürdőszobai tükrös polc, fiókos tároló szekrény, ülőpad tárolóval, fürdőszoba bútorok - Tchibo webáruház



Fürdés után egy puha kádkilépő jelenti a következő lépést a relaxáló élmények útján, amely két méretben és színben is kapható a héten a Tchibo webáruház fürdőszoba bútorai között. Mind az 50x80 cm, mind a 70x120 cm méretű darab 100% poliészterből készült, puha és nedvszívó szálaival pedig kényezteti a talpakat. A szürke és türkiz színben is kapható darabok ráadásul padlófűtéses helyiségben is használhatók, emellett mosógépben tisztíthatók, így kifejezetten egyszerű a kezelésük!

A törölközőruha szintén fürdés után jöhet jól, akár otthon, akár például egy strandon. A biopamutból készült darab pántjai állíthatók, különösen puha frottíranyaga pedig kényezteti a bőrt, miközben tökéletes átmeneti megoldást biztosít arra az esetre, ha nem akarunk teljesen felöltözni a készülődéshez, és szeretnénk nyugodtan megszárítkozni. Türkiz színéhez hasonló, ám kicsit sötétebb színű szegélyek és pántok tartoznak hozzá, így ezt a kis ruhát viselve igazán vidám hangulatba kerülhetünk!

A turbán alakú törölköző szintén praktikus apróság hosszú hajúak számára, hiszen egyszerűen felhelyezhető, feltekerhető és rögzíthető, így hatékonyan, mégis kíméletesen szívja magába a hajból a nedvességet, amíg neki nem kezdünk a hajszárításnak. A szürke és türkiz színben is kapható darab puha pamut-Lenzing Modal® anyagból, biopamuttal készült, praktikus zárógombja pedig biztos tartást garantál, így készülődés közben is nyugodtan viselhetjük!

A kellemes hangulatvilágítás sokat hozzáad egy helyiséghez, a nagyjából 16 cm magasságú LED-es lámpa pedig épp ezt tudja biztosítani, ráadásul e kollekció esetében már talán nem is meglepő: ananász alakban! A 2 db LR03 elemmel működő lámpa időzítőfunkcióval készült, így 6 óra elteltével automatikusan kikapcsol, majd 18 óra után újra világítani kezd, kellemes, sárga fénnyel – összesen mintegy 230 órán keresztül! Még több lámpa itt!



Ha nagyobb darabokkal alakítanánk át teljesen a fürdő hangulatát, akkor a bútorok között is érdemes körülnéznünk! A fehér fürdőszobai tükrös polc rengeteg tárolóhelyet biztosít 3 rejtett polcán, miközben elöl nagyméretű, keretezett tükör található rajta! A polc a tengerparti stílusú fürdőszobai bútorcsalád tagja, emellett FSC® tanúsítvánnyal rendelkező fával készült, hogy ne csak praktikus legyen, hanem a környezetet is óvja!

Ehhez a termékcsaládhoz tartozik a fürdőszobai 4 fiókos tároló is, amely vízszintesen és függőlegesen is rögzíthető, így kedvünk és lehetőségeink szerint alkalmazhatjuk a fürdőszobában – de kellemes, letisztult megjelenése miatt akár más szobákban is használható! Fagombokkal ellátott fiókjai (2 fehér, és 2 szürke) teljesen kihúzhatók, ezáltal könnyen megtölthetők, és jól kihasználhatók. A szerkezet tömör fenyőfa fiókkeretekből és fiókfrontokból, valamint közepesen vastag, lakkozott farostlemez (MDF) korpuszból és fióklapokból áll.



Praktikus és többfunkciós a fürdőszobai polc és szennyestartó, amelynek alsó része szennyestartóként, felső része pedig extra tárolóhelyként funkcionálhat! Kihajtható alsó rekeszében a kivehető szennyestartó kosár űrtartalma 28 liter, felül pedig két polcra is pakolhatunk! A tengerparti stílusú bútorcsalád tagjaként ez a darab is letisztult fehér színben kapható!



A bútorcsalád egy nagyobb, ám rendkívül praktikus tagja a kárpitozott ülőpad tárolóval, amelynek fehér testéhez szürke ülőpárna tartozik, belül pedig két tágas tárolórekeszt találunk, elválasztófallal. A fedél akaratlan lecsapódását két kiváló minőségű fém felnyíló vasalat akadályozza meg, felül pedig habszivacskárpit biztosítja a kényelmes ülést. Oldalt két mutatós, kötélből készült hordozófül is van rajta, így szükség esetén könnyebben áthelyezhető egyik helyről a másikra, miközben nagyjából 20 kg-nyi holmit tárolhatunk benne.



A fürdőszobában természetesen olyan apróságok is sokat segíthetnek, mint a szilikon lefolyószűrő, a tubuskinyomó, vagy a szilikon kelléktartó – kis dolgok, amelyek sokkal kényelmesebbé teszik az életet! A 4-5 cm-es lefolyókhoz illeszkedő szűrő két darabos szettben kapható, ananászos felső résszel, egy sárga és egy szürke darabbal a csomagban. Ezek a kis eszközök segítenek abban, hogy a lefolyókat ne tömítsék el a hajmosáskor kihullott hajszálak és egyéb szennyeződések, így ritkábban kell lefolyótisztítással vesződni. A szilikon kelléktartó inkább akkor segít, amikor hajat szárítunk vagy épp vasalunk: a hőálló tároló minden sima felületen megtapad, miközben biztonságos és helytakarékos tárolást biztosít például a hajvasalóhoz, vagy hajkeféhez – vagy bármi egyébhez, amire épp szükségünk van! A maximum 6,5 cm-es falcszélességű tubusok mindegyikéhez használható tubuskinyomóval sokat spórolhatunk, hiszen a fog- és egyéb krémek az utolsó cseppig kinyerhetők vele a tubusokból!

Ha már hajformázás: az elektromos hajcsavaró készlet segítségével könnyen varázsolhatunk magunknak csinos loknikat. A kétféle méretnek (32 illetve 28 mm-es átmérő) köszönhetően igazán változatos frizurákat készíthetünk! A szettben 20 hajcsavaró található, amelyek kíméletesen formázzák a hajat, és csillogó megjelenést biztosítanak majd! A beépített melegítőállomás a tárolódobozban található, itt a hajcsavarók gyorsan felmelegednek, hogy aztán készen álljanak a bevetésre! A hozzájuk tartozó csipeszekkel könnyen és gyorsan rögzíthetők, emellett száraz és enyhén nedves hajon is nyugodtan alkalmazhatók!

Kis fürdőszobában vagy utazás közben ideális kísérő a kompakt fürdőszobai mérleg, amely kihúzható kijelzőjének köszönheti helytakarékosságát! A bőröndmérlegként is használható eszköz step-on mechanizmussal működik, vagyis elég csupán ráállni a bekapcsoláshoz. Az 1 db CR2032 elemmel működő mérleg biztonsági üveggel készült, alján pedig csúszásgátló szilikon talpak biztosítják a biztonságos használatot!

Végül egy hasznos kiegészítő – ezúttal nem a fürdőszobába, hanem a kertbe, vagy akár a strandra: az XL-es törölköző nyugágyra. Ez a sárga-szürke csíkos kiegészítő szorosan illeszkedik a különféle nyugágyakhoz, így ezeken elnyúlva mindig a kellemes, puha, biopamutból készült frottír anyaggal érintkezik majd a bőrünk! Rögzíthető fejrészével stabilan a helyén marad, miközben oldalzsebeiben kényelmesen hozzáférhetünk a napszemüveghez, folyóiratokhoz vagy naptejhez – vagyis a legfontosabb kellékek a napozáshoz csak egy mozdulatnyira maradnak tőlünk!

A teljes lakberendezés kínálatban természetesen még számos hasznos és kényelmes darabot találunk, legyen szó otthoni kikapcsolódásról vagy strandolásról – fedezzük hát fel az összes lehetőséget!

Kapcsolódó cikkek

Az óvodai jelek jelentése

Az óvodai jelek jelentése

A vasalható ovis jelek fajtái széles körben mozognak, pontosan azért, mert minden figurának megvan a maga jelentése. Lássuk, hogy mit takarnak!

Különleges képek

Különleges képek

Alexa Meade élő olajfestményeket fest.

A monitorbámulás 3 súlyos következménye

A monitorbámulás 3 súlyos következménye

Milyen testi változásra számíthatsz, ha sokáig ülsz a monitorok, tévék előtt?