Fesztiválozz a PEOPLE TEAM-mel!

A PEOPLE TEAM nyári gyerekfesztiválján a 15–17 évesek is megtalálják a nekik való programokat.
Fesztiválozz a PEOPLE TEAM-mel!

Neked is szól!

Kamaszként biztosan te is képes lennél az egész nyarat átszunyálni és végigbulizni. Talán még soha nem táboroztál, éppen ezért attól tartasz, hogy megint unatkozni fogsz a nyári szünetben? Azt gondolod, hogy egy nyári tábor csak a tízéveseknek való? Ebben tévedsz! Egy igazán jó tábort te is élvezni fogsz. Különösen, ha rengeteg hasonló korú és érdeklődésű fiatallal nyaralhatsz.

Tanulás nyáron? Mégis hogyan?

A PEOPLE TEAM-táborok programválasztéka óriási: 17 téma kínál izgalmasabbnál izgalmasabb kalandokat. A délelőtti témafoglalkozások nem „tananyagról” szólnak, számonkérés, házi feladat pedig végképp nincs. Kérdezz és kérj bármit: a lehetőségekhez képest mindent megvalósítunk. Minden szekció résztvevői – legyen az angol nyelv, filmezés, fotózás, képzőművészet vagy főzés – azon dolgoznak, hogy a turnus végére bemutathassák egész hetes munkájuk eredményét. Az utolsó napon az egész tábor megnézheti az angol nyelvű előadásokat és a leforgatott, készre vágott filmeket. A lényeg, hogy légy kíváncsi!

A számítógéptől sem kell elszakadnod

A gép előtt ücsörgés sem csak a videójátékozás: ha techőrült vagy, már neked is szólnak olyan táborok, ahol nem kell lemondanod a komputerekről, de mégis kreatívan és hasznosan töltheted az időt. A technikai táborokban 3D animációt tanulhatsz, vagy megalkothatsz akár egy működő robotot, esetleg saját fejlesztésű drónnal filmezheted a szabadidős eseményeket.

Mitől lesz egy nyári tábor fesztivál?

Délután és este a gyerekzsivaj igazi nyári fesztiválhangulattá változik. A táborokban méltán népszerű strandolás és kézművesfoglalkozások mellett sport- és állatbemutatók, érdekes vendégek által vezetett workshopok, bulik és csapatversenyek futnak párhuzamosan. A PEOPLE TEAM kecskeméti helyszínén alapvetés a választás szabadsága. Semmi nem lehet kötelező, ám a programkínálat olyan, hogy mindent érdemes kipróbálni. A közös műsorokon túl speciális eseményeket is szervezünk csak a kamaszoknak. 13 éves kortól engedélyezett a takarodó utáni filmklub, de vannak pályaválasztási vagy felvilágosító előadások, és tinidiszkó is.

Hozd a haverodat is!

Biztosan te is állandóan a barátaiddal lógsz. Együtt vagytok az iskolában és a szabadidőtökben. Jogos igény, hogy a nyáron is együtt szerezzetek élményeket. Semmi gáz, hozd el őket is! A PEOPLE TEAM-táborban minden beszervezőnek kedvezmény jár. Ha nem sikerül senkit meggyőznöd, talán majd éppen táborozás közben sikerül olyan barátságokat kötnöd, amelyek ugyanolyan tartósnak bizonyulnak, mint az év közbeni kötődések. Az ország egész területéről és külföldről is érkeznek táborozók és tanárok. Gondolj bele, milyen jó lesz, ha a következő nyáron meglátogathatod zalaegerszegi vagy akár a németországi barátodat is.

Sokan leszünk!

A PEOPLE TEAM nyaranta mintegy 1500, 7-17 éves gyerek számára biztosít egyrészt értékes projekteket, tanfolyamokat, másrészt felhőtlen kikapcsolódást. A turnusonként 500 táborlakó harmada a 15–17 éves korosztályba tartozik, tehát a jó társaság és a fergeteges buli garantált.

Már mindenhova elindult a jelentkezés, élesítették a jelentkezési lapokat. Ne maradj le te sem!

Még több információ a https://legjobbtaborok.hu -n.

Kapcsolódó cikkek

Európa legszebb kerékpáros útvonalai

Európa legszebb kerékpáros útvonalai

Kíváncsi vagy, hol találhatóak Európa legszebb kerékpáros útvonalai? Ebben a cikkben három olyan helyet soroltunk fel, amiket érdemes lenne bejárnod!

Fesztiválozz a PEOPLE TEAM-mel!

Fesztiválozz a PEOPLE TEAM-mel!

A PEOPLE TEAM nyári gyerekfesztiválján a 15–17 évesek is megtalálják a nekik való programokat.

Elengedhetetlen kiegészítők vadászathoz

Elengedhetetlen kiegészítők vadászathoz

Akár tapasztalt vadász, akár kezdő vadász, a megfelelő kiegészítőknek kéznél kell lenniük.